Am I the only one that cannot access the iNat Forum?

For months I have been trying to access the iNat Forum. I was able to create an account whenever the forum was first released, but I have been unable to access it every since. I have sent an email to iNat help, but I haven't received a response yet. I've tried clicking the link under Community>Forum and the link that comes in the email digest that I get from the Forum. After clicking either way, I get a white screen and the tab keeps spinning, like it is trying to load, but it never does load. I have tried different computers, locations and web browsers to no avail. Is anyone else having or had this problem? If so, have you been able to resolve this issue and how? You're help would be greatly appreciated.

@sambiology @krancmm @gcwarbler @bosqueaaron @lulubelle @charley

Publicado por lovebirder lovebirder, 28 de octubre de 2020

Comentarios

Thumb

I've had no problems. I was just on the forum yesterday. No issues. That's weird.

Publicado por gcwarbler hace 8 meses (Marca)
Thumb

No issues here.

Publicado por raymie hace 8 meses (Marca)
Thumb

I can login on my phone, I just discovered, but that is not the method I prefer, but perhaps an alternative.

Publicado por lovebirder hace 8 meses (Marca)
Thumb

I'm able to access it as well:
https://forum.inaturalist.org/

Maybe try a new sign-in or try the "forgot password" as you put in your email address to log in?

I use Chrome, but I'm also able to access it on microsoft edge.

Publicado por sambiology hace 8 meses (Marca)
Thumb

Unfortunately, I can't get to login, new sign-in or forgot password in the forum, because the screen won't load at all, just a blank white screen and a little spinning indicator like its trying to load. I've left it for an indefinite amount of time and it will not load. I also use Chrome 100% of the time. I've tried on Edge and Internet Explorer, too. I just had a coworker try to pull it up and she couldn't either. I can pull up iNat just fine, just not the forum. I've tried using different networks, too. Its the craziest thing. I made sure that popups are allowed for inaturalist.org, too.

Publicado por lovebirder hace 8 meses (Marca)
Thumb

That is strange. I was looking at the forum posts earlier today with no problem. I'm on a personal computer, Windows 10, use Firefox, have it "pinned" but I've never logged out. It's just always there.

Publicado por krancmm hace 8 meses (Marca)
Thumb

I have never looked at the forum deliberately, so I will try & see what happens.

Publicado por lulubelle hace 8 meses (Marca)
Thumb

I have never looked at the forum deliberately, so I will try & see what happens. I can access it.

Publicado por lulubelle hace 8 meses (Marca)
Thumb

I didn't know you are NTMN! Me too!

Publicado por lulubelle hace 8 meses (Marca)
Thumb

Thank you everyone for trying to help me! I'm going to keep trying.
@lulubelle I am a North Central Texas Master Birder, not NTMN. Maybe one day I'll take that on.

Publicado por lovebirder hace 8 meses (Marca)
Thumb

Still no luck viewing the forum. Jinxed. I never heard back from anyone after sending an email to iNat for help either. Bummer!

Publicado por lovebirder hace 7 meses (Marca)
Thumb

For what it's worth, lovebirder's original email was routed to our spam folder for some reason, which is why I didn't see it. This is most likely a browser issue, I'm corresponding with them via help@inat now.

Publicado por tiwane hace 7 meses (Marca)
Thumb

Thanks for helping me, @tiwane ! Hopefully, we can figure this out.

Publicado por lovebirder hace 7 meses (Marca)

Agregar un comentario

Acceder o Crear una cuenta para agregar comentarios.